Vejledninger

Guide til ombygning og renovering af andelslejligheder:

Bestyrelsen har udarbejdet en vejledning til ansøgning om byggearbejde og renovering af andelslejlighederne i foreningen.

Vejledningen beskriver hvilke opgaver der skal/kan udføres af hvem, og hvilke opgaver som kræver godkendelse af foreningen og/eller kommunen.

Ansøgningsskema

Til vejledningen hører ansøgningsskemaet som skal bruges, når andelshavere ønsker at ombygge og/eller renovere lejlighederne.

Skemaet og vejledningen hjælper både andelshaver og foreningen til at få overblik over de ændringer som er foretaget, hvem der har udført de forskellige opgaver, og sikre at al arbejde opfylder gældende regler på området.

Derudover er det også en hjælp til andelshaverne og et eventuelt fremtidigt salg, da man også får overblik over de forbedringer, man har foretaget som andelshaver.

Huskeliste
Vi har udarbejdet en huskeliste/beskrivelse af hvad der skal gøres før, under og efter ombygning/renovering af lejlighederne. Det er tænkt som en hjælp for andelshaverne for at man kender reglerne i foreningen, og sikrer godt naboskab undervejs i forløbet.

Sidst, men ikke mindst, er der udarbejdet en beskrivelse af reglerne for ombygning/renovering af badeværelser, herunder tegninger over de forskellige former for vådrum og hvorledes de skal sikres.

Fremlejningsguide:

Her kan du downloade en Standardlejekontrakt med A/B Ørholm tilføjelser
Kontrakten er autoriseret af By- og Boligministeriet. A/B Ørholm har lavet nogle særlige tilføjelser i standarden, som gør det nemmere for dig som andelshaver at få inkluderet alle nødvendige informationer i ét og samme dokument.

Download A/B Ørholms Vejledning til Fremleje Nov 2014

Se regelsæt vedrørende udlejning af enkeltværelser. 

Salg og køb af andel:

A/B Ørholm har sammen med vores administrator Cobblestone udarbejdet en detaljeret beskrivelse af procedurerne ved salg af andele i A/B Ørholm: 
Se salgsvejledning

En kommentar til “Vejledninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.